Насловна               

Интернет презентација

ажурирана 13.11.2018

 

    Прву интернет презентацију ОШ "Живадин Апостоловић" - Трстеник поставила је још давне 2008. године, тиме смо били једна од првих школа у Расинском округу која је имала интернет презентацију. То је омогућило да ученици, родитељи и наставници активно прате дешавања у школи, упознају се са новим техничким могућностима. Почетком 2012. године отворен је и youtube - OS Zivadin Apostolovic  канал који је омогућио да на савремен начин презентујемо дешавања из школе.

    Са потребом да се прате нови трендови и у част десетогодишњег постојања на интернету, поставили смо презентацију коју тренутно гледате. Променили смо дизајн и додали нове садржаје, али и задржали све оно што се показало као добро током ових година. Потрудићемо се да будемо још бољи. Уживајте...

 

Упутство: кликом на хоризонтални мени (горе) бирате одређену тему: Насловна, О школи, Школска документа,... Кликом на вертикални мени (са леве стране) бирате жељени садржај, различит за сваку тему. На насловној страници можете погледати временску прогнозу, вести и слушати интернет радио. Погледај мапу сајта.